Crin Antonescu îl votează pe Sebastian Burduja pentru Primăria Capitalei. Ce spune despre candidații la prezidențiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crin Antonescu, fost presedinte al PNL, susține cǎ îl va vota pe Sebastian Burduja pentru funcția de primar al Capitalei, însǎ în ce priveşte alegerile prezidențiale liberalul afirmǎ cǎ este interesat mai mult de idei şi mai puțin de nume.

Crin Antonescu Arhivă Adevărul
Crin Antonescu Arhivă Adevărul

Crin Antonescu nu vrea să facă pronosticuri, însă știe cu cine o să voteze la Primăria Capitalei.

„Eu îl voi vota pe Sebastian Burduja pentru că mi se pare că este un om tânăr, este singurul nou care n-a mai condus Bucureștiul sau un sector și este un om care vine cu un program, a scris și o carte, și în orice caz îl văd în fiecare zi dorind să facă această dezbatere care este miezul democrației și este condiția absolut necesară a unor alegeri“, a declarat fostul președinte PNL la Digi 24.

În ceea ce privește președinția României, lui Crin Antonescu i se pare de neconceput ca „PNL, la pretențiile și la așteptările care există de la el, să nu aibă un candidat propriu“. El nu crede că ne vom afla în situația în care PNL să susțină un alt candidat la cea mai înaltă funcție în stat.

De altfel, fostul șef PNL Crin Antonescu a explicat la Antena 3 CNN că nu este îngrijorat de soarta PNL în contextul alianței cu PSD, cele două partide urmând să meargă cu candidați comuni la alegerile europarlamentare. Potrivit fostului lider de partid, rezultatele din alegeri vor da verdictul în cazul colaborării partidelor.

„Privitor la această formulă, la această variantă, din două, una, fie publicul nu o va susţine, deci nu vor lua voturi. Vor lua 1%,2%, restul vor lua 60% suveraniştii, 40% băsiştii de rit nou, USR, Orban, şi toată lumea va fi mulţumită. Dacă va fi validată de public, înseamnă că este o construcţie care are creditul electoratului şi rămâne să vedem cu ce program, cu ce oameni şi în ce măsură vor îndeplini aceste aşteptări. Eu personal nu văd un motiv ca trei sferturi din ţară să se preocupe de soarte PNL şi să plângă de mila PNL. La unii înţeleg, la alţii nu”, a explicat Crin Antonescu, într-o intervenție la Antena 3 CNN.   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite